Kostenloos retourneren Gratis bruikleen Apparatuur service Achteraf betalen Flexibele verzorging Vóór 18.00 uur besteld, morgen geleverd

Visie

Flexibel, betaalbaar en met een glimlach!

Een glimlach bij u thuis of op de zaak, een bedrijf dat met u meedenkt en zich naar uw wensen flexibel opstelt. Welkom bij KlikenCater.nl.

De visie van KlikenCater.nl is niet om de goedkoopste te zijn. Wij geloven niet in "goedkoop". Wij willen goed werk afleveren. 
 
Betaalbaar! Dat is iets waar wij ons sterk voor maken. Samen zorgen dat we een goed gevoel hebben tijdens het offertetraject, de uitvoering en de afronding.

Onze meerwaarde zit hem in het advies dat we geven, duidelijk en helder te zijn in wie we zijn en wat we doen. Onze visie is dat we complete prijzen tonen incl. BTW, heldere offertes maken en u met raad en daad bijstaan om een geweldig event neer te zetten.
 
KlikenCater.nl is een opstartend bedrijf, de komende vijf jaar willen wij uitgroeien tot een van de top drie cateraars van Noord-Brabant in het middensegment catering voor particulier en bedrijf. Hierin zijn wij al hard op weg!
Naast het verhuren van materialen en het leveren van dranken zal de keuken steeds verder uitgebreid gaan worden. 
 
Mario van Lith