Kostenloos retourneren Gratis bruikleen Apparatuur service Achteraf betalen Flexibele verzorging Vóór 18.00 uur besteld, morgen geleverd

Team De Lachende Vis

Tot uw dienst: ons team

Voor én achter de schermen doen we er alles aan om uw feest(je), receptie of evenement tot een succesvolle geheel te maken!


Naam: Mario van Lith
Functie: Directeur/ eigenaar
Historie: Ik ben in het jaar 2000 stage komen lopen vanuit De Rooi Pannen in Tilburg. Na mijn opleiding kreeg ik van mijn voormalig werkgever; Cees en Sanny van de Braak, de gelegenheid om De Lachende Vis over te nemen. Onder mijn leiding hebben we een lunch- en dinerkaart opgezet en is er een catering-tak ontstaan. KlikenCater.nl is in 2014 ontstaan in een nieuwe uitdaging.

 


Naam: Richard Scheffers
Functie: Catering manager
Historie: Sinds de zomer van 2014 ben ik fulltime het team komen versterken. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit o.a. bediening op feesten en partijen, het managen van cateringen (offertes maken, klaarzetten, maar ook als samenwerker ter plaatse) en het beheer aan de website. Mocht u een catering bestellen, kan het zomaar zijn dat ik bij deze u thuis af kom leveren!
Hiernaast drink ik graag een biertje met wat slappe klets en een leuke dosis humor!Naam: Ruud van Lokven
Functie: 1ste medewerker bediening
Historie: Ik werk sinds 2008 in De Lachende Vis. Ik ben begonnen als ober. Na een paar jaar ben ik doorgegroeid als 1ste medewerker waarin ik leiding geef. Ik zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en stuur mijn team aan.
Ik ben vooral werkzaam in het café en regel voor KlikenCater.nl veel achter de schermen.
Ik werk met een super gezellig team waarin ik mij thuis voel.

Dagelijks staan we voor u klaar om u te ondersteunen bij uw projecten. Of ze nu groot of klein zijn.